maanantai 22. joulukuuta 2014

Keppihevospainotteisen päivän loppuosa

Päänsärkyni onneksi hellitti, kun lopetin keppihevosten pakkomiettimisen. Unohdin kyllä rankat koulutreenit. Yllätän nyt varmaan lukijat perin pohjaisesti, kun kerron, että treenien sijaan kävin kahdesti maastossa. Ensimmäisen kerran kävin Paladinilla niin, että mummuni ja pappani kävivät samalla kävelyllä (tiedän, seurue näytti hyvin järkevältä) ja toisen kerran Pandalla Kittyn ja Jolien kanssa.


Paladin-poro taas vauhdissa ensimmäisellä maastolenkillä.

Lisäksi tein hieman Pandan suitsia ja loimea. En ihan saanut kumpaakaan valmiiksi asti, mutta lähiaikoina saan ne kyllä valmiiksi ja sitten julkaisen niistä kuvat blogissani.

Lisäksi pidin kuolaintalkoot. Oikeastaan en kyllä ehtinyt tehdä kuin vain yhdet kuolaimet, mutta ei se haittaa. Hyvähän sekin on minulle, sillä inhoan kuolaimien tekoa ja olen siinä aivan surkea. Näistä tuli sentään aivan kohtuulliset.Sellainen oli minun kepparipäiväni. Tässä vielä yhteenveto.

Tuleeko minulle huono olo kokoaikaisesta keppihevosten ajattelusta?

Hypoteesi: Luultavasti illalla pää on liian täynnä keppihevosia.

Tutkimustulos: Päänsärky alkoi heti aamulla, ennen kuin kuvittelin olevani edes hereillä.

Pystynkö pitämään keppihevospäivää vai luovutanko?

Hypoteesi: Uskoisin pystyväni.

Tutkimustulos: Keppihevospäivä vaihtui keppihevospainotteiseksi päiväksi jo kello yksi.

Pysynkö puhe- / kirjoitustavoitteessani?

Hypoteesi: Puhumisessa varmaan tulee lipsahduksia, mutta kirjoitustavoitteen pystyn kyllä pitämään.

Tutkimustulos: Selittelin ihan puuta heinää ja kun myöhemmin luin läpi edellistä postausta, huomasin myös siellä kirjallisia lipsahduksia.

Saanko paljon aikaiseksi?

Hypoteesi: Ehdottomasti! Saan varmasti vähintään yhden varusteen valmiiksi ja pidän varmaankin 1 - 2 kidutuskoulutreeniä.

Tutkimustulos: Sain tehtyä yhdet kuolaimet. Lisäksi hieman tein Pandan loimea ja suitsia. Kävin kahdesti maastossa.

Keppihevosprofessori Jenny on puhunut. Tutkimustuloksen kohdalla olisi kyllä voinut lukea, että karu totuus, mutta yritetään nyt pysyä virallisina.


Kiitos muuten kaikille, jotka ovat tähän mennessä lähettäneet kysymyksiä kysymyspostausta varten! Lisää silti kaivataan vielä, otan niitä erittäin kiitollisena vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti