perjantai 9. tammikuuta 2015

Arvonta: palkintona näyttelyriimu / OHI!

Arvontaan ei voi enää osallistua.

Säännöt ovat yksinkertaiset. Osallistua voi kommentoimalla tämän postauksen alle sähköpostiosoitteensa tämän kuun aikana ja vain yksi osallistuminen / henkilö. Sinun ei välttämättä tarvitse olla blogini lukija, mutta toki arvostaisin sitä suuresti. Useampaa arpaa ei ole mahdollista saada.

Palkintona on tällainen minun väkertämäni arabinäyttelyriimu.Huomaa, että mallina toimiva Panda on Iisan tallin hepaksi todella pieni. Niskan takaa menevän hihnan pituus on noin 33 cm ja turvan päältä menevä hihna 11 cm. Turvan alta kulkee kullanvärinen ketju.

Tulokset julkaisen blogissani ensi kuun ensimmäisen viikon aikana. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse. Palkinto lähetetään postitse voittajalle. Näyttelyriimun kestävyydestä en anna takeita, eli jos rikot sen, minulle on turha alkaa valittaa, hyvää hyvyyttänihän tämän arvonnan pidän ilman oman etuni tavoittelua.

Onnea kaikille arvontaan!Kysymyspostauksesta vielä sellainen pieni maininta, että enää en ota valitettavasti kysymyksiä enempää vastaan. Suuri kiitos vielä kerran kuitenkin kaikille, jotka ovat niitä minulle lähettäneet!

Julkaisen kysymyspostauksen ihan kohta, heti kuin vain ehdin, mutta laitetaanpa tähän väliin tämä, josko lukijat pysyisivät hetken tyytyväisinä.

8 kommenttia:

 1. Haluatko olla muhun yhteydessä tekstiviestitse? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin ystävätapauksessa käy. Lisään sinut mukaan arvontaan nimellä sahkopostiton.jolieraukka@epasahkoposti.fi!

   Jolieta on niin mukava härnätä...

   Poista
 2. Pieni heppahullu ihminen11. tammikuuta 2015 klo 16.03

  Kiti.rajasalo@gmail.com
  No oliko nyt oikea sivu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleen sähköpostiosoitteesi on väärin, Kitty, mutta menköön nyt näin. Luultavasti kuitenkin soitan sinulle, jos satut voittamaan.

   Poista