lauantai 31. tammikuuta 2015

Elämäni tähtihetkiä

Niitä koeviikot totisesti ovat! On tullut taas luettua kuin hullu. Ensi viikon alussa on kokeita tarjolla vielä kaksi, mutta suurin osa kokeista on jo onneksi kunnialla takana.
Jenny "lukee historian kokeisiin".

Muutenkaan asiat eivät ole luistaneet aivan toivomallani tavalla. Perjantai-iltana tulin väsyneenä kotiin ja ajattelin, että saattaisin ehtiä omistaa sinä iltana vielä jonkin verran vapaa-aikaakin. No, minua tervehti kotona ihana näky. Runo oli repinyt akvaariosta suodattimen ja sitä siivoillessa meni sitten sekin vapaa-aika.

Pahoittelen kuvan laatua, mutta en millään saanut parempaa väsyneenä viikon jälkeen, raivosta tärisevin käsin. Miksi joku ylipäätään pitää karppia lemmikkinä?

Tänään yritin mennä kuvaamaan hevosia, sillä viikolla on jo pimeää, kun tulen kotiin. Sää oli kuitenkin tällä kertaa minua vastaan. Satoi räntää tai ainakin jotain sen tapaista, oli kylmä ja tuuli. Tuuli oli niin kova, että se kaatoi hevosia kivan kuraiseen maahan. Heppa-raukat menivät siinä sitten aivan likaisiksi.
Panda kaatuu!
Kuten myös Pipsa ja Paladin...

No, sain ainakin hyviä kuvia siitä, miksi huonolla säällä ei tule kuvata keppihevosia!3 kommenttia:

  1. Mitä mieltä olet työhevosista keppareina? Haluaisitko sellaisen? Tarkoitan nyt jotain vielä irlannin cobia isompaa ja raskaampaa työhevosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän niissä mitään vikaa ole, mutta itse pidän ehkä pääsääntöisesti hieman sirommista hevosista. Itse ratsastan pääasiassa koulua, joten teen hevosvalinnat sen mukaisesti.

      Poista