sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Jaksojärjestelmässä pahinta on se, että kaikkien jakson aineiden kokeet kasaantuvat samoille viikoille. Tämän jakson loppu alkaa jo häämöttää, joka tarkoittaa nyt kamalia koeviikkoja. Tällä kertaa aloitin lukemisen hyvissä ajoin eli jo tänä viikonloppuna.

Eilen tuli luettua kokeisiin vähän päälle nelisen tuntia. Ompelin samalla keppihevosta, koska muuten olisin kuollut tylsyyteen historian ja kotitalouden lukemisen kanssa. Älkääkä kysykö miten sen tein! No, vilkaisin aina vuorotellen yhden lauseen kirjasta ja vuorotellen pistin yhden piston neulalla. Ei ehkä kuulosta kaikkein tehokkaimmalta tavalta, mutta oikeastaan se on siinä mielessä, että neulan piston aikana ehtii ajatella lukemaansa ja sisäistää sen.

Tänään oli tarkoitus lukea hieman enemmän kuin eilen, jolloin minulla oli ratsastus, mutta sitten onneton sai tiedon Helsingin Kaapelitehtaalla pidettävästä, Helsingin akvaarioseuran järjestämästä akvaarionäyttelystä. Ja se oli menoa sitten...Liejuryömijä on kala, joka viettää suurimman osan elämästään maalla!


Ja kultakaloja juuttuu katselemaan aina... Joukossa oli myös muita särkikaloja.

Mutta kaloista itse aiheeseen, eli olen saanut sitä keskeneräistä arabia hieman eteenpäin.
Vielä otsaharja, tummennokset ja valopilkut silmiin, niin sitten on valmista! Taidan väsätä tälle myös jonkin tyyppiset suitset, jonka jälkeen tämä tulee myyntiin.


Olen väsännyt tosiaan kokeisiin luvun aikana myös toista hevosta samasta kankaasta.

Mutta nyt valitettavasti, kun on sellainen tilanne, että kokeet jylläävät päälle, ei blogiin ilmesty reilun kahden viikon aikana postauksia kovin ripeään tahtiin. Voi olla, etten ehdi kirjoittelemaan ollenkaan. Mutta hevosia väsäilen eteenpäin lukiessani. Kolmen viikon päästä sitten tulevat kaikki superaikaansaannokseni julkisuuteen!

Myöskin Pipsan sivut taitavat nyt lykkääntyä. Mutta arvonnan kyllä pidän ajallaan! Osallistua voi vielä tämän kuun aikana.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana heppa!!
  T.kitty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät! Ai niin, Kitty muuten, miten vaikea sinua on oikein tavoittaa? Siinä puhelimessa on sellainen nappi, josta sen saa päälle! Olen yrittänyt soittaa sinulle ja laittanut vieläpä tekstiviestillä soittopyynnön.

   Poista
 2. Arabi näyttää hienolta, vaikka keskeneräinen onkin! Mitä mieltä ystäväsi ja luokkatoverisi ovat keppihevosharastuksestasi? Ja harrastaako moni kavereistasi keppareita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät! Minulla ei kamalasti tosiaan ole ystäviä keppihevospiirejen ulkopuolelta, joten sen puoleen ei ole ongelmia. Luokallani taas harrastuksista puhutaan avoimesti ja erilaisuuttakin arvostetaan. En ole kuullut itse asiassa pitkään aikaan mitään negatiivista keppihevosista.

   Poista
  2. Sepä kiva! :) Jokaisellahan on oikeus harrastaa sitä, mistä he itse tykkäävät. Mukavaa, että luokkakaverisi arvostavat erilaisista asioista tykkääviä, sillä jollain luokilla saattaa helposti saada negatiivista kommenttia keppihevosista, sillä ne kuulemma ovat "pikkuvauvojen leluja".

   Poista
  3. Vanha luokkani oli kyllä tuollainen, mitä kuvailit, joten kokemusta on. Vaikka minua onkin kyllä mahdoton kiusata, sillä en välitä sellaisesta, mutta olihan se rasittavaa, kun luokalla oli yhtä ystävää lukuun ottamatta pelkkiä idiootteja. Nykyisellä luokallani taas kerrottuani keppihevosharrastuksesta kaikki olivat ihan, että vau, ja koska he eivät olleet kuulleet moisesta aikaisemmin, he kyselivät minulta tästä kaiken laista. He jopa ilman heppaa pari pientä raviaskelta esitettyäni ihmettelivät, miten sellaista pystyy tehdä hevosen kanssa ja sanoivat, että olin taitava. Luokkamme on kyllä aivan uskomaton!

   Poista
 3. Oletko koskaan harkinnut tekeväsi herasilmäistä keppihevosta? Mitä mieltä olet herasilmistä keppihevosella ja oikealla hevosella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti jossain vaiheessa tulen sellaisenkin tekemään. En kyllä nyt ainakaan muista tähän hätään sellaista herasilmäistä oikeaa hevosta nähneeni, josta en olisi pitänyt ulkonäöltä. Herasilmä tuo hevosen katseeseen tietyn laista syvyyttä. Ja keppihevosesta voi saada hyvin toteutetun herasilmän kanssa todella hienon ja persoonallisen! Joten kaiken kaikkiaan voisin sanoa pitäväni herasilmistä.

   Poista