tiistai 13. tammikuuta 2015

Mitä olette pitäneet?

Blogini on suhteellisen tuore, joten minua kiinnostaisi kuulla, mitä olette kirjoitteluistani tähän mennessä ajatelleet. Mikä on ollut hyvää ja mitä voisi vielä kehittää? Entä millaisia postauksia tahtoisitte jatkossa?

Lupasin kysymyspostauksessa laittaa kuvan piakkoin tekemästäni hepasta. Minulla ei tällä hetkellä ole uuden tyylisuuntaukseni edustajia vielä valmiina, mutta laitan poikkeuksellisesti kuvan keskeneräisestä hepasta.


Olen kuitenkin keskeneräistä ei saa arvostella -periaatteen kannattaja, joten en halua tästä hevosesta toistaiseksi yhtään kommenttia. Mutta jos viitsisitte laittaa mielipiteitänne blogistani yleensä, niin olisin todella iloinen.

Suuret kiitokset jo etukäteen!

14 kommenttia:

 1. Blogisi on mielestäni aika kiva. Tekstiä on sopivasti ja se on helppolukuista. Olen vain miettinyt, että milloin Piaffittarelle tulee oma esittelysivu, kun Paladinillä ja Pantomimellä on jo omat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät blogistani! Piaffitar on suhteellisen uusi heponen minulla ja tämä laiskuri ei tietenkään jaksa väsätä koskaan hevosilleen sivuja ennen pientä eteenpäin tönäisyä. Yleensä tämä tönäisy on viralliset näyttelyt, jolloin taiteilen sivut hienosti viimeisenä ilmoittautumispäivänä, mutta tällä kertaa tämä taitaa riittää. Kiitokset Jennyn aktivoimisesta! Sivut tulevat lähiaikoina.

   Poista
 2. Blogisi on suoraan sanottuna yksi suomen parhaimmista blogeista;)
  Teksti on siistiä ja sitä on tarpeeksi paljon. Kuvia on myös aika mukavasti. Hevosten sivut ovat hienot, ja banneri sopiva blogin muuhun värimaailmaan:)
  Postauksia tulee myös aika mukavaan tahtiin.
  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi ja kiva, että pidät! Banneri ja ulkoasu ovat ystäväni Jolien tekemät, joten niistä voimme kiittää häntä.

   Poista
 3. Mielestäni olisi kiva nähdä postaus siitä, kun teet keppihevosta. Niin että ottaisit kuvia eri vaiheista kaavan piirtämisestä aina siihen asti kunnes se on valmis ja kokoaisit ne kuvat yhdeksi postaukseksi. Sen ei tarvitsisi olla mikään "näin teet keppihevosen"-postaus, vaan yksinkertaisesti postaus siitä, miten kaavasta kehittyy valmis hevonen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! Kyllä voisin varmaan jossain vaiheessa tehdä jotain tämän tyylistä postausta, mutta mitään kovin tarkkoja ohjeita en tule valitettavasti ainakaan antamaan.

   Poista
 4. Blogisi on kiva. Mutta Jenny, nyt on kyllä aivan pakko sanoa, että tuo heppa on söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät blogistani! En henkilökohtaisesti kylläkään voi ymmärtää, kuinka joku voi pitää sellaista hevosta söpönä, jolla ei ole silmiä, harjaa tai muitakaan tällaisia tarvittavia härpäkkeitä, mutta mukavaa, jos se jollakin lailla miellyttää tässä vaiheessa silmääsi.

   Poista
 5. Minun mielestä blogi on erittäin kiva, tekstiä ja kuvia on sopivasti.:) Postauksia tule sopivaan tahtiin. Mä katon sun blogia varmaan 10 kertaa päiväs.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että pidät blogistani ja kiitos palautteesta! Eiköhän hieman vähempikin katselumäärä tosin riittäisi...

   Poista
 6. Jos käy, niin haluaisin kysyä mielipidettäsi parin hevosrodun erikoisista ominaisuuksista.
  Mikä on mielipiteesi tennesseenwalker-hevosten seisoma-asennosta? (Kun monen niistä takajalat ovat pitkällä takana)
  Entä marwari-hevosen korvista?
  Tai amerikan bashkir curlyn turkista?
  Ja viimeiseksi, mitä mieltä olet ahaltekinhevosten ulkonäöstä ja metallinhohtoisesta karvasta?

  (Jos et tiedä jotain noista roduista, niin ne löytyy helposti googlaamalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä en hirveästi välitä tuontyyppisistä erikoisuuksista hevosilla, mitä nuo esimerkit olivat. En yleensäkään hyväksy ylimääräisten ominaisuuksien jalostamista eläimille, etenkään, jos ne haittaavat sen elämää. Esim. jotkut koirarodut ja osa kultakalamuunnoksista saa kylmät väreet kulkemaan selkäpiitäni pitkin. Tenneseenwalkerin seisoma-asento näyttää mielestäni aika luonnottomalta, tuo ensimmäisenä mieleeni jonkin saksanpaimenkoiran seisonnan. Marwarin kohdalla ei voi kuin vain ihmetellä, miksi muuten niin hieno eläin on pilattu sellaisilla korvilla! Amerikan baskhir curly on ehdottomasti näistä esimerkeistä minulle mieluisin. Jotkin niistä ovat jopa hyvin ihania, vaikka kihara karva ei ehkä kuitenkaan ole minun silmääni eniten miellyttävä. Kyseisen hevosrodun sisällä riippuu hieman yksilöstä, mutta mihinkään inhokkilistaani ei tämä rotu todellakaan kuulu. Itse en pysty tuota ahaltekinhevosen karvaa arvioimaan ollenkaan, pään ja kaulan muoto on jo niin ruma, että näen pelkkää punaista jo ensi silmäyksellä.

   Poista
 7. Todella kiva blogi :)! Yks suosikkini, heti kärkipäässä, oot hyvä kirjoittaan...:) Mää taas oon surkee kirjoittaja:(

  Anette, khtsateenkaarentie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, todella mukava kuulla, että pidät! Onneksi harjoittelemalla oppii!

   Poista