tiistai 6. tammikuuta 2015

Pinkeistä perussuitsista kultaiseen barokkiin

Vuosikin on jo ehtinyt vaihtua tässä välissä, joten toivotan nyt ensiksikin kaikille oikein hyvää Uutta Vuotta 2015! Toivottavasti tähän vuoteen mahtuu meillä kaikilla kurjempien asioiden lisäksi myös paljon hyvää. Vaikka elämä ei olisikaan aina ihan täydellistä, kannattaa silti nauttia mukavista asioista.


Mutta sitten, itse asiaan. Kävin tänään Helsingin Talvipuutarhassa asti kuvailemassa aikaansaannoksiani, koska olen alkanut kyllästyä jo lumitaustaan. Kummallista kyllä. Vielä vähän aikaa sitten valitin, että voi kun tulisi lunta, niin pääsisi kuvailemaan keppareita. Nyt kun on lumi maassa, täytyy sitten hakeutua johonkin aivan toisenlaiseen ympäristöön.

Mutta nyt, saanko esitellä Piaffittaren uudet suitset:


Käytin inspiraationlähteenä näitä barokkityylisiä suitsia. Koristelu oli kyllä tuskallista, mutta lopputulos on mielestäni vaivan arvoinen.


Toista aikaansaannostani en vielä paljastakaan. Ajattelin nimittäin piakkoin pitää arvonnan blogissani, jossa arvon sen pois, joten pitäähän sitä vähän yllätystä olla.


Kysymyspostauksesta vielä sen verran, että olen alkanut nyt kokoilla sitä yhteen. Kyllä siitä nyt noillakin kysymyksillä jonkinlaisen kokonaisuuden saa, mutta jos vielä on jokin kysymys, niin kiireen vilkkaa tulemaan. Kysymyksiä siis saa tosiaan esittää kommentoimalla blogiini. Kiitän vielä kerran lämpimästi jokaista, joka on jonkin kysymyksen tai kysymyksiä minulle laittanut!

10 kommenttia:

 1. Wow, tosi upeat suitset! :) Ja Piaffitar on kyllä kaunis heppa ♥
  - Oletko kisannut paljon?
  - Mikä on pahin tippumisesi/epäonnistumisesi kepparin kanssa?
  Pää löi aikalailla tyhjää, mutta jotain taiteilin kysymyspostaukseen, jos vain kysymykseni sinne kerkeävät :) Tämä blogi on tosi kiva, kirjoitustyylisi on todella mukavaa luettavaa ! (:

  VastaaPoista
 2. Kiva, että pidät, Piaffitar kiittää. Kiitos myöskin kysymyksistä! Lisäilen nekin kysymyspostaukseen, sillä niin ahkera en sentään ole ollut, että olisin kaikkiin kysymyksiin ehtinyt vastata, joten nämäkin kyllä ehtivät vielä mukaan. Minulla on ollut myöskin viime aikoina pää koulukiireiden seassa niin tyhjä, etten saa siitä revittyä yhtään mitään ns. ylimääräistä. Uudet akvaariokalani sekä tämäkin andalusianhevostamma saivat olla aika kauan ilman nimeä. Mutta hieno homma, että sait tuonkin verran aikaiseksi! Ja kiva, että pidät blogistani.

  VastaaPoista
 3. En ole varma, onko tätä jo kysytty, mutta millainen olisi unelmiesi hevonen(aito) ulkonäöltään ja luonteeltaan? Entä unelmien keppihevonen?
  Ja en tarkoita hoputtaa millään tavalla, mutt milloin se kysymyspostaus suunnilleen tulee? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kysymyksistä, nämäkin vielä ehtivät mukaan kysymyspostaukseen eikä näitä muistaakseni ole vielä edes kysytty! Täytyy katsoa, milloin saan nyt tuon kysymyspostauksen tehtyä, se riippuu aika lailla koulukiireistäni. Vapaa-aikani on tätä nykyä sen verran rajallinen, että välillä tuntuu, että ainoat mahdollisuuteni kirjoitella blogia ovat kaksi bussimatkaa päivässä, puhelimella naputellen. Nimimerkillä bussissa ollaan taas kerran...

  VastaaPoista
 5. Tämän ei tarvitse tulla kysymyspostaukseen, mutta onko se sattumaa vai suunniteltua, että kolmen kepparisi nimet alkavat kirjaimella "P"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä niin hyvä kysymys, etten millään malta olla laittamatta tätä kysymyspostaukseen! Joten siellä sitten...

   Poista
 6. Jos tämä sattuisi vielä ehtimään kysymyspostaukseen: Mistä keksit hevosillesi nimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kyllä vielä tämäkin ehtii!

   Poista
 7. Millon sie teet sen kysymyspostauksen? ::)))(()) Mie haluisin lukee sen :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että lukuintoa ja kiinnostusta löytyy! Teen sen tosiaan heti kun ehdin, yritän saada viikonloppuna valmiiksi. Olen jo osaan kysymyksistä vastannutkin.

   Poista