lauantai 7. maaliskuuta 2015

Queen of The Wild WestSaanko esitellä Queenin, Kitin uuden heposen, jonka tein hänelle SM-kisoja varten. Rodultaan tamma on quarter. Alun perin sovin Kitin kanssa, että hevosesta tulisi voikko, mutta koska rakastan tehdä kaikkea radikaalia, lähtikin homma hieman lapasesta. Vaikkakin täytynee tunnustaa, että noiden tummennosten kanssa meinasi loppujen lopuksi lähteä järki.

Mukaan hevoselle tulivat kahdet suitset, lännensuitset sekä turparemmittömät perussuitset. Molempien teko oli aivan mukavaa, lukuun ottamatta tikkauksia lännensuitsiin. Meidän ikivanha ompelukoneemme on nimittäin hieman epäluotettava, ja sen bravuurina on aluksi jumittaa ja tehdä sitten lopulta äkkiarvaamatta syöksähdys eteenpäin. Eikä siinä sitten auta muu, kuin ottaa sähköt pois koneesta ja ommella tikkaukset käsipyörästä pyöritellen. On eräänlainen urheilulaji, jos pitää tehdä vaikkapa loimia tai muuta isotöisempää. Käsi-raukka.

Kiti kilpailee Queenilla kahdessa esteluokassa. Toivotan ratsukolle jo tässä vaiheessa onnea!

Teen muuten Villaharjoihin Jolien kanssa jutun SM-kisoista, joten luultavasti ryntäilen ympäriinsä haastattelemassa eri henkilöitä. Jos sinulla on sanasi sanottavana, tule ihmeessä juttelemaan!13 kommenttia:

 1. Hahhah :D Meidän ompelukone on aivan samanlainen ;)
  Voitko muuten laittaa kuvia tänne siitä mun uudesta hepasta tai niinkuin postauksen siitäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedät sitten tuskan. On lohduttava ajatus, etten ole ainoa! Kyllä esittelen täällä jokaisen tekemäni hepan, joten siitäkin on tulossa postaus, kunhan vain saan kunnolliset kuvat otettua.

   Poista
 2. Meillä OLI samanlainen kone, heitettiin pois kun alko hirveetä vauhtia ompelemaan ite! Oikein näyttävä heppa, varmasti erottuu kisoissa joukosta värityksensä puolesta ;) Kaiken kruunaa vielä upeat, mutta yksinkertaiset suitset! Oikein onnistunut kolmipalainen, voi kun itse osaisin tehdä yhtä hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä kai meidänkin olisi pian aika ostaa uusi kone! Mikä näitä koneita oikein riivaa, se kiinnostaisi tietää. Muistan, että viime vuoden käsityötunnit menivät siihen, että jostain syystä jokainen kone, jonka ääreen istahdin, meni heti rikki ja minua stressasi jo etukäteen ajatus kyseisestä tunnista. Kyse ei ollut langoituksestakaan, sillä opettajanikaan ei saanut koneita toimimaan. Ensimmäinen työ meni siten ihan pilalle, kun ompelujälki oli siinä mitä oli, ja toista en ehtinyt edes aloittaa. Mahtavaa, että pidät, kiitos oikein paljon! Onneksi maailmassa voi aina oppia tekemään asiat paremmin, joten onnea vain sinullekin keppihevosten tekoon jatkossa!

   Poista
 3. U.P.E.E.❤️❤️❤️

  VastaaPoista
 4. Ihana heppa! No okei tämä poni kyllä löytyy tallistani, että...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintähän onkin, että juuri sinä pidät heposesta!

   Poista
 5. Onko Kitillä kht: tä? Ajattelin vain kun olisin halunnu kysyy oisko tää voinu olla mun quarter tamman emä. Kun omaa samanlaista väritystä! :D

  VastaaPoista
 6. Queenin sivut löytyvät täältä: http://kitinkeppari.blogspot.fi/p/queen-of-wild-west.html Kannattaa kysyä asiaa kommentoimalla Kitin blogiin. Onnittelut, jos olet jaksanut tehdä tuollaisen värityksen!

  VastaaPoista