perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hyvää pääsiäistä kaikille!Jenny, Herkku, Pipsa, Panda ja Paladin toivottavat oikein hyvää pääsiäistä blogin lukijoille!

Nyt on viimein aika paljastaa, mitä koko talviloman puuhasin. Tämä on alunperin oikeastaan tehty Villaharjoja varten, mutta koska sen ilmestyminen lykkääntyy eikä blogini lukijakunta ole mikään aivan hirveän suuri, uskallan jo tänään laittaa tämän tänne!

Toivottavasti teillä kaikilla on oikein mukava pääsiäisloma! Itselläni tuskin tulee olemaan paljon talvilomaa helpompaa, sillä on taas liikaa asioita, mitä pitäisi tehdä. Nauttikaa kuitenkin te minunkin puolestani!


14 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä !🐰 ihana sarjis!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ja kiva, että pidit sarjakuvasta, kiitos!

   Poista
 2. Oooiiii <3 Ihana sarjakuva, luin tämän puoliunessa ja piristi ihan mahdottomasti :) Rakastan varsinkin Herkkua, jonka mussukka on selkeästi Panda. :D Hyvää pääsiäisen aikaa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva, että pidit ja mahtavaa, että sarjis piristi! Herkku nyt on Herkku, aina tammojen perässä! Kiva, että poni miellyttää sinua, Herkkukin hörisee kiitoksensa! Ja kiitos samoin!

   Poista
 3. Hauskan kepparisarjiksen olet kyllä kepsinyt! Itse en sais millään tehtyä hauskaa sarjista omista keppihevosistani, saati sitten noin pitkää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiva että pidät! Voin kyllä sanoa, että tuon tekeminen oli tuskaa, en kyllä suositele kokeilemaan! Etenkin siinä kuvassa, jossa on neljä hevosta menossa virpomaan, meinasi minulta lähteä järki, kun tuuli kaatoi hevosia ja nappasi yhtenään mukaansa Pandan pupunkorvat.

  VastaaPoista
 5. Hauska sarjis! Ja apua kun sulla on upea talli ja tietysti super ihanat hevoset ♥ Hyvää pääsiäistä sulle ja hepuleille ♡ (, sekä hepoille myös rapsutuksia multa ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja mukavaa, että pidit! Kiva, kun tallin ulkonäkö miellyttää. Heposeni kiittävät lämpimillä pääsiäishörähdyksillä! Hyvää pääsiäistä myös minun puolestani!

   Poista
 6. Hieno sarjis. Ihanat hevoset ja ymmärrän tuskasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että pidit! Heposeni kiittävät! Olihan tuo aika kamala tehdä, mutta onneksi siitä on nyt selvitty, kuten myös pääsiäislomasta!

   Poista
 7. Ihana sarjis ja ihanat hevoset! Ja ennenkaikkea, ihana talli! (: Paladinille terkkuja, Paladin toimi nimittäin ispiraationa hevoseen, jonka tilaisin Sailalta jos arpaonni suosii... Nimittäin aattelin hivenen kimoa shireä tai irlannincobia, jolla olisi sellanen parta niinkuin Paladinilla ja se ois ori... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että pidit! Paladin hörisee kiitoksensa. Kivan kuuloinen hevonen, toivottavasti arpaonni suosii!

   Poista
 8. Tää on niin kiva sarjis, oon lukenu tän jo varmaan viis kertaa! Oot varmasti käyttänyt tohon paljon aikaa ja vaivaa, kunnioitusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että pidit! Oli tuo kyllä aikamoinen projekti, mutta vaikka itse sanonkin, oli se vaivan arvoinen!

   Poista