keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kevätkilpailut


Minä ja Jolie pidämme kisat 24.5. kisat Helsingissä. Tarkempi ilmoitus löytyy täältä. Ilmoituksen pääsee lukemaan ja kisoihin voi ilmoittautua vain, jos on rekisteröitynyt Skh-foorumille. Lajeina pidämme kaksi koululuokkaa, Barrel Racingin eli "tynnyrinkierron", Working Equitationin nopeuskokeen sekä kaksi esteluokkaa. Lisäksi päivän aikana pyörivät IRL-viralliset näyttelyt!

Tällainen pieni mainostus tällä kertaa, toivottavasti löytyy kiinnostuneita!

Arvonnasta sen verran, että olen nyt päättynyt, mitä teen palkinnoksi ja aloitan väsäämisen heti kun ehdin. SM-kisapostausta tuskin saan valmiiksi ennen loppuviikkoa, sillä koulu pitää tällä hetkellä sen verran kiireisenä.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se, johon et ainakaan vielä ole ilmoittanut, on 60-70 cm. Täytyy kuitenkin muistaa, että kisapaikan pohja on hyvin pehmeä ja näin ollen hyppääminen on huomattavasti haastavampaa kuin se muutoin olisi.

   Poista
 2. Rekisteröidyin vasta tuonne keppihevos foorumille, enkä osaa käyttää sitä vielä. Voisitko kuitenkin kertoa kilpailu paikan? (osoite) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti kerro sitä julkisesti, mutta sitä voi tiedustella yksityisviestillä joko minulta (Jenny) tai Jolielta. Kyllä tuo foorumin käyttö pian hahmottuu!

   Poista
 3. Credeyn kisat ovat tuona samana päivänä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tai Jolie emme kumpikaan ole Instagramissa, joten jos siellä tai joissain vastaavassa paikassa on jokin ilmoitus ollut, ei meillä ole mitään mahdollisuutta tietää asiasta. Kiitos kuitenkin tiedosta, sillä se selittää sitä, miksi osallistujia on tähän mennessä ilmoittautunut odotettua vähemmän!

   Poista
 4. Olen seuraillut blogiasi jo useamman viikon, mutta en ole saanut aikaiseksi liittyä lukijaksi. Sinulla on tosi kiva blogi!:) mietin tässä vain että maksaako vanhempasi vai sinä itse Sailalta ostetut hevoset?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät, kiitos! Pipsan ja uuden, eilen minulle saapuneen arabin, olen maksanut itse. Paladinin vanhempani kuitenkin maksoivat, kuten myös Herkun, jonka rahoituksen sain joululahjaksi. Pandan sain vaihtokaupassa.

   Poista
 5. Hei!
  Jos sinua kiinnostaa ilmainen tilari, vilkaise uusi arvontani! Arvon siis ilmaisen tilarin, arvonnan voittaja saa valita kankaat ja langat. Lisäksi tilarin mukaan saa tilata niin paljon varusteita kuin haluaa, joten viimeistään nyt kiinnostuksesi herää. Ja mainittakoot vielä, että tilaajan ei tarvitse maksaa MITÄÄN itse! Ja heppakin tulee suoraan kotiovelle! Kiireenvilkkaa osallistumaan arvontaan!
  - Senu, PR-talli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun talliini ei valitettavasti mahdu yhtään uutta hevosta, mutta kiitos joka tapauksessa tiedosta! Voi kun minäkin saisin aikaiseksi laittaa pystyyn oman arvontani, mutta nyt on vain ollut hyvin kiireistä!

   Poista
 6. Saanko kysyä paljon herkku maksoi?

  VastaaPoista
 7. Hinnat jääköön minun ja Sailan välisiksi.

  VastaaPoista