keskiviikko 6. toukokuuta 2015

IST Crisma oxSaanko esitellä uuden arabitammani, Crisman! Kyseinen hevonen on siis Sailan tekemä ja ostettu tämän vuoden SM-kisoista. Suitset Saila teki tilauksesta arabille SM-kisojen jälkeen. Kyseessä ovat siis kuolaimettomat LG-suitset pehmusteella ja ainakin minun makuuni hevosen väreihin sointuvilla otsahihnassa sijaitsevilla hopeisilla strasseilla. Hevoselle tulivat myös Sailan tekemä näyttelyriimu sekä siihen soveltuva, hopeiseksi värjätty, letitetty nahkainen riimunnaru, jotka tarvitsin hevoselle tulevia IRL  - virallisia näyttelyitä silmällä pitäen.

Luonteeltaan tämä neiti on hyvin kiltti, mutta erittäin herkkä. Crisma on yleisratsu, joka osaa sekä hypätä että mennä koulua, mutta joka nauttii kuitenkin kaikkein eniten maastoilusta. Hoitaessa Crisma ei tekisi pahaa kärpäsellekään.

Esittelysivut teen, kunhan vain ehdin ja saan paremman kuvan heposen luonteesta. Päätin tässä juuri, että kiireideni johdosta lykkään arvonnan vasta alkukesälle, jolloin minulla on hyvin aikaa tehdä palkinnot, kun minun pitäisi kaiken kukkuraksi ehtiä tehdä jotain myytävää omiin kisoihinikin. Voin kuitenkin arpoa samalla vielä jonkin toisenkin palkinnon, kun kerran minulla on tuolloin aikaa ja jo kolmessakymmenessä mennään!

17 kommenttia:

 1. Ihana tämä arabisi kyllä Saila osaa. Muuten ei olla nähty PITKÄÄN aikaan mikä päivä sopisi sinulle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crisma hörisee kiitoksensa! Saila on kyllä todella taitava ja kaiken kukkuraksi omaan silmääni tämä hepo on vieläpä Sailan parhaita! Olen muutaman kerran yrittänyt soittaa sinulle, mutta puhelimesi oli pois päältä. Soita minulle kun ehdit, niin sovitaan tarkemmin!

   Poista
  2. Juu,soitan huomenna koulun jälkeen.

   Poista
 2. Onnittelut arabin ylpeälle omistajalle! Kyllä se onkin kaunis hevonen :) Oletko vielä ehtinyt ratsastamaan Crismalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myös Crisma hörähtää kiitoksensa! Olen ratsastanut Crismalla muutaman kerran ja se tuntui aivan ihanalta! Esimerkiksi näiden kuvien ottamista varten ratsastelin Nuuksiossa kunnon lenkin turistien töllistellessä vieressä. Yritän saada tännekin lähiaikoina ratsastuskuvia Crismasta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hän on aivan upea! Ja nuo varusteetkin ❤ ah. Voisitko ensi postaukseen laittaa tarkemman kuvan Crisman riimunnarusta, kiinnostaa että minkä näköisen Saila on tehnyt. :)

   Poista
  2. Kiitos! Myös Crisma kiittää! Seuraava postaus tulee varmaankin olemaan tämänpäiväisistä kisoista, joissa Crisma on rimunsa ja narunsa kanssa näyttelyssä. Voin toki ottaa kuvan sellaisesta kuvakulmasta, jossa naru näkyy paremmin!

   Poista
 4. Voih, täydellinen täydennys keppihevoskatraaseesi! Meinaatkos sille rakentaa oman karsinan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että pidät heposistani! Täytyy kyllä sanoa, että olen itsekin tällä hetkellä erittäin tyytyväinen kokoonpanoon! Tällaisena yritän säilyttää sen nyt mahdollisimman pitkään. Tällä hetkellä talli on hieman sekaisin, mutta kesällä väsään lisäkarsinan ja järjestän koko systeemin uudestaan.

   Poista
 5. Miten ihmeessä sulla on varaa ostella noin paljon hevosia sailalta kun nehän maksavat kummiskin ihan kohtuullisen paljon? :D mutta ihania sun heppas kyllä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pandan sain "käytettynä" vaihdossa ja Paladin sekä Herkun ovat vanhempani maksaneet. Herkun kustannus oli joululahjani ja Paladinin sain kuudennen luokan päätteeksi. Eihän siihen jää kuin vain kahden hevosen hinta itselle!

   Heposeni hörähtävät kiitoksensa!

   Poista
 6. Moi! Olisi kiva jos tekisit postauksen WE:stä. Haluaisin saada lisää tietoa tehtävistä, joita siinä tehdään, sillä olen aloitellut lajia, ja olisi hauskaa tietää lisää lajista. Ihania heppoja ja upea talli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen oikeastaan itsekin ajatellut tekeväni lajia käsitelevän postauksen alkukesästä. Aion ensin ottaa kuvia radalta omissa kisoissani. Mutta hienoa, että lajille löytyy kiinnostusta! Kiitos, kiva että pidät!

   Poista
 7. Hei!
  Miulla ei tuo banneri näy eikä osa kuvistakaan.? Olen myös kiinnostunut WE:stä, harjoittelen sitä aasillani... :3 Hevosesi ovat aivan ihania, ja tykkäsin kovasti tästä postauksesta. Se oli ihanan pitkä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa! Minulla näkyy sekä puhelimella, tietokoneella että tabletilla. Ehkä nettisi on vain hidas ja se ei ole ehtinyt ladata kaikkia kuvia? Hienoa, että kiinnostuneita löytyy! Ajattelin tässä kesän aikana tehdä esittelypostauksen kyseisestä lajista. Heposeni kiittävät! Ja kiva että pidit!

   Poista