tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesäkuvia

Oikein hyvää kesälomaa kaikille!


8 kommenttia:

 1. Hyvää kesälomaa sullekkin! :)

  VastaaPoista
 2. Millä kameralla kuvaat kun kuvistasi tulee noin hienoja? Ja muuten nähdäänkö joku päivä ? tänään en valitettavasti ainakaan ehdi tulla ratsastamaan koska lähdemme jonkun sukulaisen syntymäpäiville mutta voidaan sopia tarkemmin vaikka illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosiaan kiva nähdä joku päivä, kyllä varmasti sopii! Voin näyttää kamerani sinulle, kun tapaamme. Mutta hyvä, jos kuvat miellyttävät silmääsi!

   Poista
 3. Terve Jenny!

  En ole varma muistatko minut, Jallan, joka oli Kungsbackan kisoissa viime vuonna? kokeilin Paladinia ja puhuimme vähän :) Löysin blogisi, ja sinulla on aivan ihana kirjoitustyyli ja blogi, eli sait uuden jäsenen. Meidän oli myös tarkoitus joskus rekisteröityä ARKYyn mutta siitä ei tullut mitään koska unohdin tyysin (ja epäkäytännöllistä olla mukana yhdistyksessä joka ei ole lähellä tallin olinpaikkaa, Karjaa) :D

  ja hei muuten, risteytysponini Polar on samaa rotua kuin Herkku, eli amerikkalainen shetu ja englantilainen shetu, heh aika kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai muistan sinut ja olenkin tässä miettinyt, mitä sinulle nykyisin kuuluu ja mahdatkohan sinä muistaa minua! Noista kisoista kyllä tuntuu olevan jo ikuisuus ja sinä aikana harrastukseni luonne on muuttunut, mutta oli kuitenkin todella mahtavaa tutustua sinuun ja Jawaan! Hienoa, että kirjoitustyylini miellyttää ja kiva kun liityit lukijaksi! ARKY:kin on jo ollutta ja mennyttä, kun huomasin lopulta olevani ainut aktiivinen jäsen. Tavataan kuitenkin joskus joissain muissa merkeissä! Shetlanninponiristeytykset ovat parhaita!

   Poista
 4. Jos joku tarjoaisi Crismasta 100€ ja yli niin myisitkö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crisma on minulle sen verran tärkeä hevonen, etten sitä ihan tuosta rahasta myisi, etenkin, kun se tuli maksamaan minulle alun perinkin ihan kiitettävästi.

   Poista