perjantai 24. heinäkuuta 2015

Papurikko uudelleen myyntiin ja huomisista kisoista

Huomenna ovatkin sitten kauhulla odottamani Eclipsen ja Caribian kenttäkilpailut! Kouluosuus kyllä menee, mutta esteet eivät edelleenkään tunnu omalta. Olen valmistellut itseäni henkisesti kiinteitä esteitä varten. Onnistuinkin siinä todella hyvin, sillä menin juuri nurin kotini läheisellä 60 cm korkealla, leveällä kiviaidalla. Säikähdyksellähän siitä onneksi selvittiin, mutta olisin todella hämmästynyt, jos selviäisin ilman kieltoja maasto-osiolta, nyt kun yöunetkin on tämän videon katsomisen jälkeen karkoitettu tyystin.

Vielä maastoesteosuutta kamalampia ovat rataesteet. Unohdan takuuvarmasti radan tai vähintään pudottelen. Viime estekisoja muistellessa, jotka olivat melkein vuosi sitten, ovat kyllä toiveet puhtaasta ja hyvästä radasta kaukana.

Jotta en muita heikkohermoja säikyttelisi, menen vihdoin asiaan. Papurikon myyntihepan ostaja joutui perumaan, joten hevonen tulee jälleen myyntiin. Etusijalla ovat tietysti ne, jotka voisivat hakea hevosen huomenna kenttäkisoista ja maksaa käteisellä. Ilman postikuluja voin myydä hepan hintaan 30 €, ilman täytteitä. Lisää infoa myyntiehdoista löytyy täältä ja lisää kuvia tästä postauksesta.Myyntipöytää minulla ei ole, mutta minut löytää kisapaikalta kuljeksimasta takuuvarmasti. Varmoja tuntomerkkejäni ovat lyhyt pituus ja pitkät ruskeat hiukset. Tulen kisoihin yhdessä Sailan, Asio Otuksen ja Jolien kanssa. Mukanani ovat kisahevoseni Crisman lisäksi myös Paladin. Kanssani saa tulla tuttuun tapaan muutenkin höpöttelemään ja se olisi myös minun puoleltani erittäin suotavaa, sillä jos kisoihin mennään ja muita harrastajia on paikalla, on turha könöttää yksin! Myös heppojeni kokeilu on mahdollista. Otan joka tapauksessa tämän myyntihevosen mukaan huomenna reppuuni ilman täytteitä, joten vaikka sitä ei etukäteen varaisi, voi sitä vielä kisapaikalla kysellä.

11 kommenttia:

 1. Teethän niistä kisoista postauksen 😄?

  VastaaPoista
 2. Joko pian tulee postaus kisoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen postauksen heti kun ehdin. Ennen meidän kisojamme!

   Poista
 3. Kun sinulla on se Pala. Ja kun minä tilasin Sailalta vähä aika sitten ruskean Shiren. Niin voisiko Pala olla sen isä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti Paladin on rodultaan irlannincob.

   Poista
  2. Tiedän mutta se minun hevoseni voisi olla risteytys olisin niin iloinen jos suostuisit?:)

   Poista
  3. Eli siis hevonen olisi rodultaan shire-irlannincobristeytys? Tässä tapauksessa käy hyvin, mikäli hevosella on kuvalliset sivut netissä, Instagramiin tehdyt sivut eivät valitettavasti kelpaa. Hevosen tulisi olla myös Paladinia pari vuotta nuorempi.

   Otan totta kai mielelläni hevosilleni jälkeläisiä, jos vain tiedot täsmäävät, joka kyllä tuntuu olevan monesti todella hankalaa!

   Poista
  4. Juu aijjon tehdä sellaiset sivut mutta en oikein osaa :D yritän pyytää jotakuta apuun vai kelpaako tehdä siis tänne Blogiin? Tehdä sivut ja tosiaan heppa ei ole valmis ja se tietenkin käy että on nuorempi jne:)

   Poista
  5. Blogiin tehdyt sivut kelpaavat mainiosti, eihän minullakaan mitään kummempaa ole! Ilmoittele sitten, kun hevonen on valmis ja olet saanut sivut tehtyä.

   Poista