lauantai 9. tammikuuta 2016

Pitkästä aikaa

Olen nyt pitänyt hieman taukoa ja etsinyt uutta inspiraatiota. En ole nettipuolella tehnyt juuri mitään, mutta muutaman kerran olen ratsastellut ystävieni kanssa. Talvi on minulla aina hieman hiljaista aikaa, mutta nyt on ollut tavallistakin hiljaisempaa.

Alkusyksyllä iski tunne, että en vain jaksa kaikkea. Innostus karisee, kun asioita tekee väkisin. Yritän aina kaikessa liikaa. Päätin, että pitäisin taukoa ja tekisin vain kaiken välttämättömän eli kävisin koulua ja ratsastaisin viikonloppuisin. Lisäksi yritin myös toteuttaa pitkäaikaista unelmaani, mutta katsotaan nyt kuinka käy. En ole siis tehnyt mitään keppihevosharrastuksen eteen.

Olen ottanut tavoitteekseni kehittyä ratsastuksessa oikeilla hevosilla. Kehitystä on kyllä tapahtunut syksyn aikana, vaikka kehitettävää onkin edelleen vaikka kuinka paljon, kuten varmasti kaikilla muillakin. Ratsastus on sellainen laji, jossa ei voi koskaan tulla täydelliseksi. Ja tässä vaiheessa ollaan vielä hyvin kaukana täydellisyydestä. Olen nyt aloittanut pitämään myös hevosblogia, sillä valmennusohjelman kautta minun täytyy pitää ratsastuspäiväkirjaa. Blogi löytyy täältä. Liittykää ihmeessä lukijoiksi, jos kiinnostutte. Toivoisin kuitenkin, että keppihevosaiheiset kommentit jäisivät vain tämän blogin puolelle.


Sen verran olen itse asiassa tehnyt, että sain myytyä kirjavan myyntihevosen. Ostaja halusi sille suitset mukaan, joten pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa full cheekkejä.Keppihevosharrastukseni jatkuu luultavasti kesään asti hieman hiljaisempana kuin se oli esimerkiksi viime vuoden alussa, mutta tarkoitus olisi silloin tällöin ehtiä kirjoittaa myös blogiin. Tällä hetkellä minua kiinnostaa eniten vapaa-ajan ratsastelu ilman suurempia tavoitteita sekä keppihevosten tekeminen. Kaikkein tärkeintä minulle kuitenkin on se, että yritän nyt olla enemmän yhteyksissä ystäviini, joita olen saanut tämän harrastuksen kautta.

En enää ehdi liikuttaa kaikkia hevosiani tasapuolisesti, joten harkitsen myös osan myymistä. Sailan tekemistä hevosista on tullut nyt niin suosittuja, että tuntuu "väärältä" pitää itsellä noin monta, kun vähempikin riittäisi. Olen ajatellut, että myisin ainakin Pandan. Herkkua en aio myydä missään nimessä. En vielä laita mitään virallista myyntiä pystyyn, mutta jos olet kiinnostunut, voit ihan hyvin tehdä tarjouksen kommentoimalla. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan. En julkaise tarjouksia sisältäviä kommentteja. Pieni kuvaus tulevasta kodista olisi myös ihan kiva. Etusijalla ovat tietysti ne, joilla ei ole kovin montaa Iisan tallin hevosta.

Joulu ja Uusi vuosikin ehtivät mennä tässä välissä. Joulun toivotus ei tunnu enää luontevalta, mutta toivottelen kuitenkin kaikille oikein hyvää Uutta vuotta 2016!


20 kommenttia:

 1. Ääks oisin niiiiiiiiiiiiiin kiinnostunut Piaffitaresta tai Paladinista, mutta ei tällä hetkellä ole kuin 80-90€ käytettävänä keppareihin ja et sää varmaan sillä hinnalla kumpaakaan myy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka koti onkin hintaa tärkeämpi, en voi silti valitettavasti myydä kumpaakaan ihan noin halvalla. Molemmilla on kuitenkin paljon varusteita, jotka tulisivat hevosen mukana.

   Poista
 2. Olisikos Pandaa mahdollista saada ylläpitoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en anna hevosiani ylläpitoon. Siihen liittyisi niin paljon riskejä ja vastuukysymyksiä. Uskon kuitenkin, että olisit voinut tarjota Pandalle erittäin hyvän kodin.

   Poista
 3. Kiitos vielä kerran kepparista Jenny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Kiva, kun se oli mieleinen!

   Poista
 4. Näin alustavasti, lähtisikös Paladin tai Crisma 150€? Olisi nimittäin ihanaa omistaa jompikumpi:D

  VastaaPoista
 5. Mitään hirveän tarkkaa en tässä sano, mutta Crisma olisi tuota hintaluokkaa. Paladinista pyytäisin mielelläni hieman enemmän, sillä sillä on paljon varusteita ja KMF lisää sen arvoa.

  VastaaPoista
 6. Täytyy sitten alkaa säästämään että joskus saisin Paladinin tai Crisman ostettua:D Kerron tässä samalla sitten kodista.. Haluaisitkos muuten vaihdossa jotain, millä saisi hintaa hiukan laskettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän hevosten myynnin kanssa mitään kiirettä ole, sillä myyn vain, jos oikea ostaja löytyy. En valitettavasti vaihda mihinkään.

   Poista
 7. Minulla on lämmin sisätilojen talvella, ja kesällä, jos on kylmä. Ratsastaa keppareilla niin usein kun ehdin ja jaksan. Kesäisin on laitumet. Voisin laittaa kuvia aina silloin kun haluat, jos ostan Crisman tai Paladinin.

  Rora

  VastaaPoista
 8. Minun on varmaan turha edes yrittää ostaa ketään kun jo niin monta ( 5kpl) Sailan heppaa on...? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan voi yrittää! Kaikki hevoset tuskin ovat ihan uusia? Luulin, että ennätys olisi minun hallussani!

   Poista
  2. Ei ole kaikki ihan uusia, on 2015-, 2014-, 2013-, 2011(?)- ja 2008-10-vuonna tehdyt. :D En ole kyssä läheskään akikista ihan varma. xDD

   Poista
  3. Ihan kivasti olet saanut hamstrattua Sailan hevosia.

   Poista
 9. minkälaisia varusteita pipsalla on olisin kiinnostunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti Pipsa on jo varattu. Toivottavasti löydät itsellesi jonkin toisen mieleisen hevosen!

   Poista