keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kuulumisia

Jokin aika sitten kirjoitin tänne blogiini, että otan vastaan tarjouksia hevosistani. Kisaamiselle ei ole vain jäänyt aikaa, joten kevyempään harrasteluun riittää vähempikin määrä hevosia. Missään nimessä tämä ei tarkoita keppariharrastuksen hiipumista, vaan sitä, että halusin antaa hevosilleni aktiiviset kodit. Sailan tekemät hevoset ovat tätä nykyä niin suosittuja, että minusta olisi tuntunut väärältä pitää kaikki itselläni. Niinpä hevoslaumani pienentyi aika radikaalistikin kahteen karvaponiin. Jäljelle jäivät siis Herkku ja Paladin. Näistä kahdesta en aio luopua koskaan.Uusiin koteihin lähtivät nyt Pipsa, Panda ja Crisma. Toivon, että uudet omistajat saavat näistä hepoista paljon iloa. Tämän enempää en nyt tästä aiheesta enää kirjoita, koska nämä hevoset merkitsivät minulle niin paljon, enkä vain löydä sopivia sanoja.
Viime aikoina uudet kodit ovat löytäneet myös pari minun tekemääni heposta, karvaissikka sekä ystäväni Susannan tilari, musta hollanninpuoliverinen meksikolaisilla.

Kuulisin mielelläni, missä päin maailmaa myymäni heposet liikkuvat ja mitä niille kuuluu. Ilahduin niin hirveästi, kun sain aivan ihanan kortin karvaissikan ostajalta!

Herkun ja Paladinin kanssa on nyt aloitettu treenailu. Herkulla menen aika paljon esteitä ja Paladinilla koulua. Onneksi ystäväni Kiti ja Susanna pitävät pääni kasassa, muuten ratsasteluistani ei kyllä tulisi yhtään mitään...

Koulussa menee hyvin, mutta olisi kyllä jo tarve päästä kesälomalle. Talleilua on nyt ollut ennätysmäärä, sillä olen saanut kolme hoitoponia pieneltä yksityistallilta. Hevoskuulumisiani pääsee lukemaan tästä.

Mitä teille muille kuuluu?

20 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tänne kuuluu ihan hyvää :)

  VastaaPoista
 2. Meille, minulle ja Pipsalle kuuluu oikein hyvää :D Pipsa tosiaan on jo tutustunut uuteen kotiinsa ja kavereihinsa, ollut jo uimassa, ja tarhassakin :) Kiitos paljon Pipsasta!
  -Corey

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista. Ihanaa kuulla, että teillä menee hyvin! Oikein kivoja ratsasteluja!

   Poista
 3. Kiva postaus!(: Minulle kuuluu hyvää. Ratsastelukin tuntuu nyt paljon mukavemmalta, kun ilmat ovat nyt lämmenneet ihan mukavasti;) Mukavaa päivän jatkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva että pidit! Myös minä olen ollut viime päivinä paljon enemmän ulkona. Tuntee, että nyt on jo melkein kesä. Samoin!

   Poista
 4. Mun blogiin on tulossa esittely siitä Hekla-issikasta, joka asuu nyt Vaasassa. Se blogi on sitten khtjauhokuono.blogspot.com, ja onneksi jätit Herkun ja Paladinin itsellesi. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on kyllä todella kivan oloinen blogi! Ja todella kiva kuulla, missä päin Hekla liikkuu. Totta kai jätin tämän kaksikon itselleni, pikkuiset karvaturilaat.

   Poista
 5. Hyvää tännekin kuuluu. Pientä koulustressiä ja muuten vain innostus aina välillä hukassa, mutta eikös meillä kaikilla joskus? Hyvää kevättä sinulle.
  - Mia Keppihevostalli Melody

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että myös sinne kuuluu hyvää! Onneksi pian alkaa kesä, mikä varmasti antaa oikein kunnolla potkua innostuksellesi, kun ei ole koulua ja ulkona on kiva puuhata. Kiitos samoin!

   Poista
 6. Eikä, missaan nää aina. Noi kaikki on niin nättejä heppoja, ois kelvannu tännekki :c.

  VastaaPoista
 7. Ihanat ponskit sulla kyllä, ja omatkin tekemäsi ovat tosi hienoja! :) Liityin ilman epäselvyyksiä! :D
  Kaverini ja minun blogi: khttahtipaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanasta kommentista! Myös ponini hörähtävät kiitokset!

  VastaaPoista
 9. luin vanhoja postauksiasi, ja ilokseni huomasin siellä hifulin. olin lukenut siitä villivarsan vuoden keppari-kilpailussa, ja minun mielestä se olisi hyvinkin voinut voittaa. hauska oli tietää, kuka sen omisti.
  t.pö, kht chattanooga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista! Olenkin tässä miettinyt, muistaako kukaan enää Hifulia. Tuolloin kyseinen heppa oli minulle kyllä äärimmäisen rakas. Muistan, kuinka surullinen olin, kun Hifulista ei tullutkaan Vuoden kepparia...

   Poista
 10. Kiva postaus, ja hienoja hevosia sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saila osaa kyllä tehdä niin upeita heppoja.

   Poista
 11. Hei, kyselin helmikuussa Paladinista isää Thor-hepalleni. En ole vieläkään saanut tehtyä uusia kotisivuja, mutta hepan väliaikaiset kotisivut löytyvät kuitenkin täältä; http://solkuntalli.suntuubi.com/?cat=30&img=53

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvänen aika, miten upea hevonen! Lisäilen tiedon Paladinin sivuille.

   Poista