torstai 2. kesäkuuta 2016

Linkkaa keppihevosblogisi

Enää kaksi päivää koulua ja sitten alkaa kesäloma! Tämähän tarkoittaa siis sitä, että kokeista on selvitty ja minulla on nyt paljon enemmän aikaa tehdä kaikenlaista, myös päivittää blogia! Ajattelin aloittaa tekemällä hieman isotöisemmän postauksen eli tällä kertaa linkkaa blogisi -postauksen, lukulistani kun näyttää pelottavan tyhjältä keppariblogien suhteen. Mitään suurempia kriteereitä linkattaville blogeille ei ole, kunhan ne ovat ainakin suurimmaksi osaksi keppihevosaiheisia. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla. En tarvitse muuta kuin blogin osoitteen, eli esittely ei siis ole välttämätön. Blogin sisältö puhukoon puolestaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 10.6. Tämän jälkeen teen parhaiden blogien esittelypostauksen, jossa arvostelen ne blogit, joista pidin eniten. Jokaisen valitsemani blogin kohdalla kerron, mistä erityisesti pidän ja mitä voisi vielä mielestäni kehittää. Osallistumisehtona on, että saan luvan kopioida blogisi bannerin esittelypostausta varten.

Liityn blogisi lukijaksi vain, jos sen sisältö oikeasti kiinnostaa minua. Olen blogien suhteen varsin nirso ja yleensä seurailen blogia jonkin aikaa, ennen kuin liityn lukijaksi. Täytyy kuitenkin toivoa, että tämän postauksen avulla löytäisin monta laadukasta blogia! Älkääkä silti vähemmän kokeneet bloggaajatkaan arastelko osallistua, sillä annan mielelläni vinkkejä siihen, miten blogia voisi vielä kehittää (jos vain millään ehdin, eli blogeja ei tule tuhotonta määrää, pyrin arvostelemaan kaikki osallistuneet blogit).Kuvassa ystäväni Kitin hevonen Prinssi. Omista polleistani en ole vielä ehtinyt ottaa kesäkuvia, mutta nyt kun alkaa loma, minulla on reilusti aikaa.


22 kommenttia:

 1. khtjauhokuono.blogspot.com

  Se, jossa asuu tekemäsi issikka Hekla.

  VastaaPoista
 2. keppihevostalliamor.blogspot.com

  Tässä oma blogini. Olisi kiva saada tosiaan lisää vinkkejä bloggaamisen suhteen, itse olen blogannut noin vuoden, mutta kokemusta tarvitaan! Blogiini on tulossa kai piakkoin uusi banneri, jonka saa sitten kopioida, nykyinen on vain väliaikainen. Olisiko tällainen postaus mahdollinen myös hevosblogissasi jos aikaa riittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset osallistumisesta! Tekisin mielelläni jossain vaiheessa myös hevosblogiini samanlaisen postauksen, mutta ensin toivoisin saavani vielä pari lukijaa lisää, jotta blogeja tulisi varmasti tarpeeksi.

   Poista
 3. khtestetallikisakavionblogi.blogspot.fi

  Blogi kertoo seitsemän keppihevosen ratsasteluista, yms. :)

  VastaaPoista
 4. khttahtipaa.blogspot.fi

  Ylempi blogi on minun ja parhaan ystäväni Ankin yhteinen keppihevosblogi, jossa kerrotaan arjesta noin 11 keppihevosen kanssa. Blogissa esiintyy myös erikoispostauksia ja postaushaasteita, kuten nytkin on menossa Summer Bucket List 2016.

  Hyvä jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, blogisi on nyt mukana! Summer Bucket Listejä on kyllä niin mukava lukea, sillä niistä tulee ihanan kesäinen olo!

   Poista
 5. kitinkeppari.blogspot.fi Olihan minunkin ihan pakko saada arvostelu "Mestarilta"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, Mestarille tulee kovat paikat...

   Poista
 6. sarankepsut.blogspot.com

  Siinä on pääasiassa minun blogini ja olisi kiva saada jotain neuvoja blogiin kun olen aika aloittelija vielä blogin suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta! Muiden neuvot ovat kyllä kullanarvoisia, esimerkiksi Jolielta sain aikanaan todella hyviä kehittämisehdotuksia, joiden avulla saavutin paljon paremman tason postauksille.

   Poista
 7. tuulinkeppariblogi.blogspot.fi

  Minun keppariblogi, jossa kerrotaan kuuden kepparin arjesta.

  VastaaPoista
 8. keppihevostallilupiinilaakso.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Jee mahtavaa näin löytää itsekin lisää keppariblogeja luettavaksi!

  http://jetanponit.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta. Kyllä minäkin olen jo näistä blogeista bongannut myös sellaisia, joita en ole vielä ennen löytänyt (mukaan lukien sinun blogisi)!

   Poista
 10. http://kepinselassa.blogspot.com/

  VastaaPoista