lauantai 27. elokuuta 2016

Friisiläinen

Jälleen myyntihevosen vuoro! Tällä kertaa päätin vihdoin toteuttaa friisiläisen, jollaisen toteutusta olen suunnitellut jo pitkään. Tämän heposen myynti-ilmoitus löytyy täältä, jos kiinnostuit. Myös edellisen postauksen hevonen on vielä myynnissä ja päätin laskea hieman sen hintaakin.

Inspiraation lähteenä tälle friisiläiselle toimi varmaan tämän kesän ratsastusleirillä kohtaamani Vera, johon kiinnyin viikon aikana paljon. Friisiläiset ovat kyllä kerta kaikkiaan upean näköisiä hevosia!


Jos hevoskuulumiseni kiinnostavat, hevosblogini löytyy täältä.

Kuten jo viime postauksessa lupailin, kuvia Herkusta ja Paladinista on tulossa pian, mutta aion toteuttaa kuvaukset yhteistyössä Kitin kanssa, emmekä vielä ole saaneet sovittua päivää. Tässä välissä vain tällainen pikainen päivitys.Oletteko te viime aikoina tehneet paljon myyntihevosia?8 kommenttia:

 1. Heippa! Onko sulla vielä Pipsan tiedot tallessa, mulla kun niitä ei ole ja omistan tamman nykyään. :) Voisitko laittaa vaikka mulle sähköpostilla, jos sulla ne on? Kiitos jos laitat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipsan sivut löytyvät edelleen täältä: http://jennynkeppari.blogspot.fi/p/piaffitar.html Mitään hirveän ihmeellisiä tietoja tuossa ei ole ja luonnettakin saa muokata ihan vapaasti, sillä luonnehan muuttuu hevosen vanhetessa.

   Poista
 2. Ihana hevonen, sen tunnistaa heti friisiläiseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väritys ja harja ovat friisiläisten kohdalla ne parhaat tuntomerkit, mutta kyllä tuosta rakenteestakin tuli tällä kertaa mielestäni ihan kiva.

   Poista